Hozzávalók :
Mogyorókrém - fehér csokoládé kókusz: földimogyoró, kókusz, fehér csokoládé (cukor, kakaóvaj, teljes tejpor, tejsavópor, emulgeálószer - szójalecitin, vanília kivonat)
Mogyorókrém - Belga csokoládé: földimogyoró, belga csokoládé (kakaómassza, cukor, kakaóvaj, teljes tejpor, tejsavópor, laktóz, emulgeálószer - szójalecitin, természetes vanília aroma)
Földimogyorókrém - fehér csokoládé eperrel: pörkölt földimogyoró, fehér csokoládé (cukor, kakaóvaj, teljes tejpor, tejsavópor, emulgeálószer - szójalecitin, vanília kivonat), fagyasztva szárított eper
Mogyorókrém - karamell: földimogyoró, karamelles fehér csokoládé (cukor, kakaóvaj, teljes tejpor, tejsavópor, karamellizált cukor, emulgeálószer - szójalecitin, vanília kivonat, só)
Energiaértékek 100 g-ban:
fehér csokoládé kókusz ízű: 2751 kj / 657 kcal
Belga csokoládé íz: 2402 kj / 574 kcal
eper ízű fehér csokoládé: 2422 kj / 579 kcal
karamell íz: 2386 kj / 570 kcal
Tápérték 100 g-ban:
Mogyorókrém - kókuszos fehér csokoládé: fehérje 14,5 g, szénhidrát 17,8 g (ebből cukrok 11,3 g), zsír 59,1 g (ebből telített zsírok 17,4 g), só 0 g
Mogyorókrém - Belga csokoládé: fehérje 21 g, szénhidrát 17 g (ebből cukor 12 g), zsír 45,3 g (ebből telített zsír 11 g), só 0 g
Földimogyorókrém - fehér csokoládé eperrel: fehérje 17,6 g, szénhidrát 28,8 g (ebből cukor 16,5 g), zsír 47 g (ebből telített zsír 17,4 g), só 0 g
Földimogyorókrém - karamell: fehérje 18 g, szénhidrát 33 g (ebből cukrok 19 g), zsír 43,4 g (ebből telített zsír 11 g), só 0 g
A dió származási országa:
Argentína
Tárolás :
Közvetlen napfénytől és fagytól óvni kell. Felbontás után 3 hónapon belül felhasználandó. Tárolja sötét, hűvös és száraz helyen.
Allergének :
földimogyoró, szója, nyomokban dióféléket és szezámmagot, tejet és tejtermékeket tartalmazhat
Megjegyzés: A felületen lévő olaj nem hiba, hanem természetes jelenség. Keverd össze.