Fehérje zabkása chia maggal - mézeskalács fűszerekkel
Összetevők: Zabpehely (min. 40%), 80% tejsavókoncentrátum (min. 28%), chia mag (min. 5%), bio kókuszcukor, tejpor, mézeskalács fűszerek (fahéj, szegfűszeg, koriander, édeskömény, ánizs , szegfűbors, szerecsendió, szerecsendió, csillagánizs változó arányban)
Tápérték 100 g-ban : energia 1443 kJ/345 kcal, fehérje 33 g, szénhidrát 42 g (ebből cukor 12 g), zsírok 10 g (ebből MK 4 g), rost 6 g
Fehérje zabkása chia maggal - almás-fahéjas
Összetevők: zabpehely (min. 40%), 80% tejsavókoncentrátum (min. 25%), chia (min. 3%), szárított alma (min. 3%), bio kókuszcukor, tejpor, fahéj
Tápérték 100 g-ban: energia 1462 kJ/353 kcal, fehérje 32 g, szénhidrát 41 g (ebből cukor 9 g), zsír 9 g (ebből MK 2 g), rost 7 g
Fehérje zabkása chia maggal - kókuszos-mandulás ízű
Összetevők: zabpehely (min. 35%), 80% tejsavókoncentrátum (min. 25%), kókusz (min. 5%), chia mag (min. 4%), mandula (min. 10%), bio kókuszcukor, tejpor
Tápérték 100 g-ban: energia 1677 kJ/401 kcal, fehérje 29 g, szénhidrát 40 g (ebből cukor 8 g), zsírok 12 g (ebből MK 4 g), rost 7 g
Fehérje zabkása chia maggal - csokis-dió ízű
Összetevők: zabpehely (min. 35%), 80% tejsavókoncentrátum (min. 25%), chia mag (min. 3%), kakaó (min. 1%), bio kókuszcukor, tejpor, dió (min. . 4%)
Tápérték 100 g-ban: energia 1551 kJ/370,6 kcal, fehérje 33 g, szénhidrát 39 g (ebből cukrok 8 g), zsírok 12 g (ebből MK 4 g), rost 8 g
Fehérje zabkása chia maggal - földimogyoró-áfonya ízű
Összetevők: zabpehely (min. 35%), 80% tejsavókoncentrátum (min. 20%), chia (min. 3%), földimogyoró (min. 3%), áfonya (min. 5%), bio kókuszcukor, porított tej
Tápérték 100 g-ban: energia 1561 kJ/373 kcal, fehérje 31 g, szénhidrát 42 g (ebből cukor 8 g), zsírok 12 g (ebből MK 4 g), rost 7 g
Tárolás: Száraz helyen, közvetlen napfénytől védve, 4-25 °C hőmérsékleten. Ne tegye ki fagynak vagy nedvességnek.
Felhasználás és adagolás: Öntsön egy adagot (80 g) körülbelül 50 ml vízbe, és jól keverje össze. Hagyjuk állni 2 percig és fogyasszuk el. Tejjel még jobban ízlik.
Allergének: glutént tartalmazó gabonafélék, tej, tejfehérje, laktóz, szója, dió és kagyló, szezám, földimogyoró