Rólunk
Hogy micsoda, Protein & Co.?
„Az általunk megalkotott étel minőségi üzemanyag. Csak a benzinnel ellentétben, ez valóban finom.”Az evés kulcsfontosságú. Akár a számítógép előtt ülsz, akár a konditeremben súlyzózol. Teljesen értelmetlen az egész, ha minden falat után azon aggódsz, mennyibe kerül, vagy ha még a gyomrod is felfordul tőle. Hosszú ideig keresgéltünk, míg végül úgy döntöttünk, hogy inkább saját magunk készítjük el. Mert a funkcionális és minőségi ételeknek tényleg nem kell íztelennek lenniük.
Kritikus gondolkodás és az ízlelőbimbókA receptjeink nem véletlenszerűek. Úgy dolgozzuk ki őket, hogy az összetevők ne csak működjenek, hanem ízletesek is legyenek. Tudományos tanulmányok alapján, hogy neked már ne kelljen. És az ízeket addig finomítjuk, amíg mindenki bele nem szeret. Csak így van értelme.. |
Mindent egyedül készítünk Amit a fejünkbe veszünk, azt meg is valósítjuk – és te pedig elfogyasztod. Olyan
Nem becsüljük alá a tapasztalatokat Nemcsak a sajátunkat, de főként másokét nem. Fontos számunkra, hogy neked |
Az ötlettől egészen a gyomorig –
… hogyan is működik ez nálunk?
Timeline
2015
Szia, engem Dannak hívnak
Másodéves orvostanhallgató vagyok, és már elegem van az ízetlen turmixokból. Tehát amikor épp nem a jegyzeteimet bújom, akkor edzőket keresek fel a saját fehérjémmel. Csak ez ízlik, mert elég kritikus az ízlésem. De emellett működik is, mert tudom, mire van szüksége a testnek. Minden nagyszerű – csak lassan kezdem feladni.
2016
Az első alkalmazott (hónap)
Még mindig tanulok, még mindig járom az edzőtermeket, de már nem egyedül. Az év végén csatlakozik hozzám az apósom, Dan Blahoušek, mint a gyártás vezetője. Mert az iskola melletti drága hobbim lassan értelmes munkává válik. És Dan az év alkalmazottja. Nem baj, hogy nem tudod, melyikünk az, és hogy egyelőre csak mi ketten vagyunk.
2017
Vészfék
Még mindig tanulok, de már nem megyek senki után. Májusban elindítjuk a webáruházat 10 termékkel. Hirtelen több időm lett és több vásárlóm is. Egy nap alatt az interneten sokkal több embert elérhetek, mint egész nap, ha úton vagyok.
2019
Vég és kezdet
Júniusban befejezem a tanulmányaimat, ami két dolgot jelent. A nevem elé írhatom a MUDr. titulust, és hirtelen több időm van a cégemre. Októberben tehát elköltözünk a garázsból, és új fejezet kezdődik a gyártásba.
2020
Kinőttük Csehországot
És a székhelyünket is. Tehát újra költözünk egy nagyobb helyre, és új országokat is meghódítunk. Szlovákia a szomszédban van, és még értjük is egymást. Így a .cz után hozzáadjuk a .sk-t is.
2021
Az első hivatalos iroda és díjak
Bár a gyártás már a kezdetektől megvolt, irodánk viszont nem. 18 ember már igazán megérdemli – így januártól saját „otthonunk” lett Olomoucban.
2022
Harc az alapanyagokért
Elég durva év volt, ami levette rólunk a rózsaszín szemüveget. A pandémia utóhatásai és az alapanyagok drágulása összekuszálták a terveinket. De nem adtuk fel, és a cég továbbra is működött.
2023
Forbes-díj
Évek kemény munkája után végre eljött – a nevem a Forbes „30 alatt 30”-as listáján. Erős pillanat volt, ami megmutatta, hogy a Protein & Co. helyes irányba halad. 570 saját receptünk van, és én készen állok, hogy még magasabbra emeljük a szintet.
2024
Következő állomás
Magyarország. A saját receptúráinkat szeretnénk megosztani egy kicsit távolabbi helyeken is. Ezért felkészülünk, és a .cz után egy .hu is létrejött.