KÁVÉ IDŐ - mogyorókrém kávéval 330 g
Kód: 2241Kapcsolódó termékek
Termék részletes leírása
COFFEE TIME – diós krém kávéval 330 g Protein & Co.
Szereted a mogyorókrémeinket? Szereted a kávét? Igen?... Nekünk is!
Ezért kapcsoltuk össze ezt a két finomságot a legjobban . Vettünk egy marék illatos mandulát , ugyanazt a maréknyi lédús földimogyorót , a legfinomabb belga tejcsokoládéval édesítettük, végül egy tisztességes adag 100%-os brazil arabica kávéval illatosítottuk , amelyet Kristýna a KIKAFE-tól személyesen választott ki Önnek. a távol kelet.
100%-os mandula, földimogyoró, tejcsokoládé és pörkölt kávé íze . Élvezze a szenvedélyes ízeket egy kanállal, vagy adjon hozzá egy szeretettel készített desszerthez.
Az ízek kombinálásának ez a hagyománya egyszerűen működik.
Protein&Co. és KIKAFE Együttműködés, ami ízlik!
A Protein&Co legjobb minőségű diós krémeinek tökéletes kombinációja. és finom pörkölt babok válogatott kávéból a világ minden tájáról a KIKAFE-tól.Amellett, hogy a földimogyoró omega-6 zsírsavakat tartalmaz, nagy mennyiségű növényi fehérjét és folsavat is találhat benne, ami javítja a memóriát és a koncentrációt.
A mandulának köszönhetően gazdagíthatja étrendjét természetes táplálékkal, magas energiaforrással, E-vitaminnal és magnéziummal.
A jó minőségű csokoládé előnyeiről hosszan lehet írni, de meggyőződésünk, hogy a pörkölt kávé finom aromájával együtt már a nyelvén is érezhető.
És a tejszínben lévő kávé sem akármilyen... . A hagyományos olomouci kávépörkölő KIKAFE gondosan válogatott babszemeket pörköl a távolról (Panama, Costa Rica, Kolumbia vagy Brazília), a világ végéről, szeretettel és gyengédséggel.
Kávé idő...
- 100% enyhe mogyoró íz.
- Színezékek nélkül.
- Konzervátorok nélkül.
- Növényi zsírokban és fehérjékben gazdag.
- Finom és tiszta mogyoró íz.
- Vitaminokat (B5, B9 és E), ásványi anyagokat (vas, magnézium, kalcium vagy cink) tartalmaz.
Az alapanyagok minőségi választéka biztosítja az igazán finom ízt.
Minőségi energiaforrás a testi és lelki jóléthez.
Egészséges zsírokat, valamint nagy mennyiségű vitamint és ásványi anyagot tartalmaz.
Collaboration Protein & Co. Olomouc KIKAFE kávépörkölővel
KIKAFE
A Kikafe egy olmützi kávépörkölő , amely a legjobb őrölt babot szállítja mogyorókrémünkhöz . És hogy miért éppen ezt a pörkölőt választottuk? Az ok egyszerű, mert Kristýna és Jakub a Kikaféból ugyanolyan szenvedéllyel gondoskodik a kávéról, mint mi a diós krémeinkről és vajainkról .
„Kóstoló kávépörkölő vagyunk. Minden kávét nagyon egyedileg közelítünk meg, és úgy pörköljük, ahogyan neki megfelel. Ezért csak válogatott kávéval dolgozunk, a legjobb minőségben."
Út a finom mogyorókrémhez kávéval...
Először is döntő fontosságú, hogy a legjobb minőségű diót válasszuk . Beszállítóinkat nagy körültekintéssel választjuk ki, hiszen a termék minősége és íze a legfontosabb számunkra.
Az alap egy új termék megkóstolása és kóstolása. Mindaddig, amíg nem a legfinomabb az összes hozzávaló aránya. Itt addig kóstoltunk, amíg hozzá nem adtunk egy marék mandulát, egy marék földimogyorót, finom belga csokit és végül a legillatosabb brazil kávét .
Honnan származik a kávé...
Ez Kristýna , amellett, hogy a Kikafe társtulajdonosa , bejárta a világot, hogy megtalálja a legjobb kávébabot. Felkeresi a helyi családi gazdaságokat , ahol megvizsgálja, megkóstolja és személyesen választja ki a kávét.
A kávé karaktere megfelel az adott ország karakterének. A laposabb Brazíliában lágyabb a kávé. Ezzel szemben Costa Rica, amely egy dombosabb ország, erősebb kávéval rendelkezik, vulkanikus erővel.
Brazília Minais Gerais...
Ennek a kávénak a babja, amelynek jellegzetes ízét a krémeinkben is érezheti, Brazília délkeleti részén érik, 1110 m tengerszint feletti magasságban.
A kávécseresznye két zöldbabot tartalmaz pergamenbe csomagolva. Tudtad, hogy ezt a friss kávét akár meg is kóstolhatod? A magvak kemények és fásak, de a körülöttük lévő pép olyan ízű, mint egy édes trópusi gyümölcs.
Pont a forrásnál...
A Kikafétól ők maguk felügyelik, hogy mely gabonákat választják ki , majd szállítják át Csehországba. Mielőtt azonban zacskóba csomagolnák, a kávé hosszú feldolgozási folyamaton megy keresztül.
Az egyik nagyon fontos folyamat a kávécseresznye szárítása , miközben minden gazdaság a saját receptjét követi, amely a kávé egyediségét adja .
A föld karaktere az íz karaktere...
Az így létrejövő ízt nem csak a pörkölés és az azt követő előkészítés befolyásolja .
Ez függ a hőmérséklettől, a tengerszint feletti magasságtól és a talaj összetételétől is, ahol a kávénövény nő. És végül, de nem utolsósorban arról is, hogy a gazda milyen feldolgozási módot választ magának.
A kávébabot így a világ különböző részeiről importálják.
Köpölyözés...
A farmokat röviddel a betakarítás után keresik fel, amikor a kávébab érlelik és készen áll, hogy a világ minden sarkába kerüljön. Ekkor jön képbe az úgynevezett köpölyözés .
Kóstolás, degustáció , amikor talán százféle íz is átmegy a száján, melyek közül Kristýna kiválasztja a legfinomabbat . Ekkor a mogyorókrémeink része, és ennek köszönhetően olyan egyedi az ízük.
Mogyorókrémhez készült kávé...
Kristýnával közösen kiválasztjuk azt a kávét, amely a legjobban illik a diófélékhez és a csokoládéhoz, így azok ízei jól játszanak, kiegészítik egymást és összekapcsolódnak.
A brazil kávé, amit ehhez a krémhez adtunk , erős és telt ízű, étcsokoládé és mogyoró jegyekkel .
Az ízek tökéletes kombinációja...
Az utolsó előtti lépés az összes kiválasztott alapanyag együttes feldolgozása. A dió, a csokoládé és a kávé megfelelő aránya .
A diót zúzás közben enyhén felmelegítjük , ennek köszönhetően a csokoládé megolvad , íze éppúgy, mint a finomra őrölt pörkölt kávé íze , majd behatol a dió teljes ízébe, így a tejszín elnyeri egyediségét .
Tele szeretettel és törődéssel...
A diós krémeket kézzel készítjük és csomagoljuk a legnagyobb gondossággal . Minden egyes poharat ellenőrizünk és gondozunk , hogy a végtermék maximális minőségben jusson el Önhöz.
A krémeket nagyon frissen készítjük. Leggyakrabban a feldolgozás után 48 órán belül elhagyja a termelést.
A KÁVÉ IDŐJE a TE IDŐD... A Te időd a béke, a kényelem és a szenvedélyesen finom bűn pillanatára a legtisztább formájában.
100%-os mandula, földimogyoró, tejcsokoládé és pörkölt kávé íze. Élvezze a szenvedélyes ízeket egy kanállal, vagy adjon hozzá egy szeretettel készített desszerthez.
Hozzávalók :
földimogyoró min. 37%, mandula min. 37%, tejcsokoládé min. 22% (kakaómassza, cukor, kakaóvaj, teljes tejpor, tejsavópor, laktóz, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília aroma), pörkölt kávé 3,3%
Energiaértékek 100 g-ban:
599 kcal/2516 kJ
Tápérték 100 g-ban:
fehérje 18,9 g, szénhidrát 21 g (ebből cukrok 14,7 g), zsír 46,2 g (ebből telített zsírsavak 8,7 g), só 0 g, rost 8,1 g
Allergének :
földimogyoró, szója, tej és tejtermékek, nyomokban dióféléket és szezámot tartalmazhatnak
Értesítés:
Koffeint tartalmaz.
Az olaj a felszínen nem probléma, ez természetes jelenség. Keverd össze.
Kiegészítő paraméterek
Kategória: | Mogyoróvajak |
---|---|
Aroma: | ízesített |
Forma: | mogyoró krémek |
Krémfajta: | mogyoróvajat |
Szűrés vlami alapján: | gluténmentes, koffein nélkül, mesterséges édesítőszerek nélkül, édesítőszerek nélkül, koffeinnel |
Táplálás: | egészséges táplálkozás |
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!
Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzést. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.