L-lizin 250 g
Kód: 1753Termék részletes leírása
Milyen hatással van az L-lizin a sportolókra?
Az L-lizin minden fehérje pótolhatatlan építőköveként működik. Az emberi szervezetben található összes fehérje alapvető építőköve, és nagyon fontos aminosav az izomtömeg növekedéséhez . Ugyanakkor ez az esszenciális aminosav elősegíti a gyógyulást, a sérülések utáni felépülést és revitalizálja a szervezetet fáradtság és túledzés esetén .
A kalcium felszívódásában is fontos szerepet játszik, mivel támogatja az erős és egészséges csontozatot . Ugyanakkor fenntartja a nitrogén egyensúly megfelelő egyensúlyát a szervezetben, és így segít fenntartani az izomtömeget stresszes és fáradtságos időszakokban .
Mivel az L-lizin a szervezetben önmagában nem tud termelődni, ezért étrenddel vagy étrend-kiegészítőkkel kell fogyasztanunk.
Az L-lizin pozitív hatásai:
- Támogatja a kalcium felszívódását.
- Növeli a fizikai teljesítményt.
- Támogatja az immunrendszert.
- Segíti a kollagén termelését.
- Segít a ajakherpesz kezelésében.
- Támogatja a gyógyulás felgyorsítását és erősíti a csontokat.
- Harcol a fáradtság ellen.
Összetétel: L-lizin - 100%
Tápérték 100 g-ban: energia 1780 kJ / 425 kcal, zsír 0 g, szénhidrát 0 g, fehérje 100 g
Használata: Az ajánlott napi adag 1 g Igyunk meg 200 ml vizet.
Figyelmeztetés: Nem helyettesíti a változatos étrendet. Tárolja száraz helyen, közvetlen napfénytől védve, 4-25°C hőmérsékleten. Ne tegye ki fagynak. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Gyermekeknek nem ajánlott. Fogyassza el a csomagoláson feltüntetett minimális minőségmegőrzési időpontig, vagy a felbontást követő 6 hónapon belül. A gyártó nem vállal felelősséget a nem rendeltetésszerű használatból eredő károkért.
Kiegészítő paraméterek
Kategória: | Aminosavak |
---|---|
Aroma: | ízesítetlen |
Célja: | edzés után alkalmas, edzés előtt alkalmas, regeneráció |
Forma: | por |
Szűrés vlami alapján: | gluténmentes, mesterséges édesítőszerek nélkül, édesítőszerek nélkül, laktóz nélkül, vegán |
Táplálás: | sporttáplálkozás |
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!
Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzést. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.