Vanília: fehérjekeverék [CFM módszerrel feldolgozott tejsavófehérje koncentrátum (emulgeálószer: napraforgó lecitin), szárított tojásfehérje, tejfehérje koncentrátum, CFM módszerrel feldolgozott tejsavófehérje izolátum, borsófehérje izolátum] min. 73%, szárított tejsavó, cikória rost - inulin min. 3%, teljes tejpor, glicin, természetes vanília aroma, sűrítőanyag: guargumi, tartósítószer: kősó, Opti-7-Digest emésztőenzim komplex (amiláz, laktáz, lipáz, proteáz, celluláz, bromelain, papain), édesítőszer: szukralóz
Csokoládé: fehérjekeverék [CFM módszerrel feldolgozott tejsavófehérje koncentrátum (emulgeálószer: napraforgó lecitin), szárított tojásfehérje, tejfehérje koncentrátum, CFM módszerrel feldolgozott tejsavófehérje izolátum, borsófehérje izolátum] min. 70%, szárított tejsavó, kakaó, cikória rost - inulin min. 2%, teljes tejpor, glicin, sűrítőanyag: guargumi, tartósítószer: kősó, emésztőenzimek komplexe Opti-7-Digest (amiláz, laktáz, lipáz, proteáz, celluláz, bromelain, papain), édesítőszer: szukralóz
Kókusztej: fehérjével [CFM módszerrel feldolgozott tejsavófehérje koncentrátum (emulgeálószer: napraforgó lecitin), szárított tojásfehérje, tejfehérje koncentrátum, CFM módszerrel feldolgozott tejsavófehérje izolátum, borsófehérje izolátum] min. 73%, szárított tejsavó, cikória rost - inulin min. 3%, teljes tejpor, glicin, természetes kókusz aroma, sűrítőanyag: guargumi, tartósítószer: kősó, Opti-7-Digest emésztőenzim komplex (amiláz, laktáz, lipáz, proteáz, celluláz, bromelain, papain), édesítőszer: szukralóz
Passiógyümölcs: Fehérjekeverék [CFM módszerrel feldolgozott tejsavófehérje koncentrátum (emulgeálószer: napraforgó lecitin), szárított tojásfehérje, tejfehérje koncentrátum, CFM módszerrel feldolgozott tejsavófehérje izolátum, borsófehérje izolátum] min. 73%, szárított tejsavó, cikória rost - inulin min. 3%, teljes tejpor, glicin, természetes maracuja aroma, sűrítőanyag: guargumi, tartósítószer: kősó, Opti-7-Digest emésztőenzim komplex (amiláz, laktáz, lipáz, proteáz, celluláz, bromelain, papain), édesítőszer: szukralóz